My Vision Arianne Segers
Workshops (particulier) Smartphones & camera's
Op regelmatige basis geef ik 2 type workshops. SmartCam Fotografie
Elke smartphone heeft tegenwoordig wel al een schitterende camera. Maar maak ik er ook wel optimaal gebruik van? Denk je ook regelmatig, dit soort foto's kan ik niet nemen wanneer je kijkt op het internet. Wel, ik leer je met enkele tips & tricks om betere foto's te nemen. Zo kan ook jij de dingen welkje je wenst mooier in beeld brengen. Fun Fotografie
Ik hoor regelmatig, "ik heb ook zo een grote camera in mijn kast liggen." Persoonlijk vind ik het spijtig dat iemand zoveel geld spendeert aan een camera en er dan geen gebruik van maakt. Wel, via deze workshop wil ik jullie motiveren om wel deze camera uit de kast te halen en op een leuke fun manier te gaan gebruiken. Wens je deel te nemen aan een workshop, stuur me dan een mailtje via de contact pagina om op de hoogte te blijven wanneer en waar de volgende workshop plaats vind. Workshop (zelfstandigen) Bizz fotografie
Als bedrijf wordt het internet alsmaar belangrijker. Social media zoals facebook, instagram,... spelen meer en meer een belangrijke rol om je bedrijf in de kijker te zetten. Uiteraard zouden we het liefste hebben dat je voor elke foto een professionele fotograaf neemt, maar in de praktijk is dit niet haalbaar.
Zelf een mooie foto kunnen nemen om deze te uploaden is dus een belangrijke stap vooruit. Wel, via deze workshop leer je om betere foto's te nemen om dan te delen via de verschillende platformen. Social media (individuele coaching)
Pinterest, instagram, Snapchat... het zijn maar enkele van de sociale media platformen welke er vandaag de dag zijn. Maar wat kunnen deze nu betekenen voor jou en jouw bedrijf? Moet je op alle platformen aanwezig zijn, of is het voldoende om je te focussen op enkel 1 platform. Met mijn jaren lange ervaring in de telecomsector en alles wat daar betrekking mee heeft zoals sociale media kan ik je bijstaan op deze vragen. We bekijken samen welke van deze platformen dan een meerwaarde kunnen betekenen voor jou. Je maakt niet alleen kennis met de platformen maar ook met de verschillen. Facebook is geen instagram of pinterest. Onder mijn begeleiding leer je dan zelfstandig om deze media optimaal te gebruiken. Wens je het echter niet zelf te doen, dan blijf ik u bijstaan ook voor de opvolging. Indien je graag naar een workshop wenst te komen of te informeren naar de individuele coaching contacteer me dan vrijblijven via de contact pagina.
Webdesign by My Vision